DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/101

Название: Вплив ґрунтово-кліматичних умов на продуктивність і якісні показники різних сортів ячменю ярого
Другие названия: The selection of spring barley brewing varieties with high adaptivity to the western forest-steppe ukraine’s conditions
Авторы: Степанчук, В. В.
Stepanchuk, V.
Гуляк, Л. С.
Gulyak, L.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Степанчук В. В. Вплив ґрунтово-кліматичних умов на продуктивність і якісні показники різних сортів ячменю ярого / В. В. Степанчук, Л. С. Гуляк // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 131–137.
Аннотация: В умовах західного Лісостепу вивчали сорти ячменю ярого, їх потенційну продуктивність та пивоварні властивості. В результаті досліджень були визначені сорти ячменю ярого пивоварного призначення з високими адаптивними властивостями і продуктивністю, а саме: Водограй, Командор, Всесвіт, Святогор, та рекомендовані у виробництво для умов західного Лісостепу України. Встановлено, що сорти Селекційно- генетичного інституту НААН були найбільш витривалими до екстремальних природних факторів під час вегетації та здатними формувати стабільно високі врожаї.
Описание: The spring barley varieties, their potential productivity and brewing properties have been studied under Western Forest-steppe conditions. The research resulted in determining such spring barley brewing varieties with high adaptive characteristics and productivity as: Vodograi, Comandor, Vsesvit, Svyatogor. The above were recommended for production under Forest-steppe Ukraine’s conditions, it has been established that the varieties of the Institute of Selection and genetics of UAAS were the most resistant ones to the extreme natural factors in the period of vegetation and are able to secure high and consistent harvests.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/101
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_selection_of_spring_barley_brewing_varieties.pdf941,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ