DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1013

Название: Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування м’ясної продукції
Авторы: Шукалович, В. Ф.
Ключевые слова: переробні обслуговуючі кооперативи
етапи переробного кооперативу
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Шукалович В. Ф. Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування продукції / В. Ф. Шукалович // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 106–109.
Аннотация: На основі систематизації технологічного процесу переробки м’ясної продукції, вивчення ринку засобів виробництва для його здійснення сформовано схему потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів. Ідентифіковано основні ризики та можливості формування вартості продукції на кожному з визначених етапів розвитку.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1013
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2014_106-109.pdf237,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ