DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10387

Название: Технологічні аспекти виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока»
Другие названия: Технологические аспекты производства сухого молока в условиях ООО «Рыхальский завод сухого молока»
Technological aspects of production of dry milk in the conditions of LLC «Rihalsky dry milk factory»
Авторы: Ковальчук, І. І.
Ковальчук, И. И.
Kovalchuk, І.
Букша, О. О.
Buksha, О.
Ключевые слова: молоко
мilk
молочні консерви
молочные консервы
canned milk
сухе молоко
сухое молоко
dry milk
Дата публикации: 2018
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ковальчук І. І. Технологічні аспекти виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» / І. І. Ковальчук, О. О. Букша // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – Вип. 10. – С. 314‒315.
Аннотация: Молоко займає одне з провідних місць серед продуктів харчування. Наявність у ньому легкозасвоюваних органічних речовин (білків, жирів, вуглеводів), а також мінеральних елементів, необхідних для життєдіяльності людини, перетворює його на незамінний продукт харчування. У свіжому вигляді молоко зберігається 2‒3 доби за температури зберігання не більше 10 °C. Тому, щоб зберегти поживні речовини, харчову та енергетичну цінність молока, його необхідно консервувати.
Молоко занимает одно из ведущих мест среди продуктов питания. Наличие в нем легкоусвояемых органических веществ (белков, жиров, углеводов), а также минеральных элементов, необходимых для жизнедеятельности человека, превращает его в незаменимый продукт питания. В свежем виде молоко хранится 2‒3 суток при температуре хранения не более 10°C. Поэтому, чтобы сохранить питательные вещества, пищевую и энергетическую ценность молока, его необходимо консервировать.
Milk is one of the leading places among foods. The presence of easily digestible organic substances (proteins, fats, carbohydrates), as well as mineral elements necessary for human life, transforms it into an indispensable food. In fresh form milk is stored for 2‒3 days at a storage temperature of not more than 10°C. Therefore, to preserve the nutrients, the nutritional and energy value of milk, it needs to be preserved.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10387
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
TVPPT_2018_10_314-315.pdf266,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет