DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10400

Название: Забезпечення конкурентоспроможності ПАТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Ensuring competitiveness PJSC «Zhytomyr Butter Plant»
Авторы: Савенко, О. Б.
Savenko, О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність підприємства
enterprise competitiveness
конкурентна позиція
competitive position
конкурентні переваги
competitive advantages
підприємство
enterprise
попит
demand
пропозиція
supply
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Савенко О. Б. Забезпечення конкурентоспроможності ПАТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / ЖНАЕУ, каф. економіки і підприємництва ; наук. кер. Бугайчук В. В. – Житомир, 2019. – 30 с.
Аннотация: Розглянуто основні поняття конкурентоспроможності підприємства, виявлені чинники впливу на дану категорію. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного підприємства та виявлено основних потенційних конкурентів. З’ясовано конкурентні переваги підприємства на основі яких сформульовані шляхи підвищення конкурентоспроможності.
The basic concepts of enterprise competitiveness are considered, factors of influence on this category are revealed. The level of competitiveness of the studied enterprise is analyzed and the main potential competitors are identified. The competitive advantages of the company are found out on the basis of which the ways of increasing the competitiveness are formulated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10400
Располагается в коллекциях:051 – Економіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Savenko_OB_ KR_Е_2019.pdf300,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет