DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10411

Название: Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпеки
Другие названия: Meat market situation in the context of food security
Авторы: Данилюк, Я. О.
Danylyuk, Ya.
Ключевые слова: кон’юнктура
market
ринок
market
м’ясо
meat
м’ясне скотарство
livestock
попит
demand
пропозиція
supply
ціна
price
виробництво
production
споживання
consumption
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Данилюк Я. О. Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпеки : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / ЖНАЕУ, каф. економіки і підприємництва ; наук. кер. Кравчук Н. І. – Житомир, 2019. – 39 с.
Аннотация: У роботі досліджено теоретико-методологічні засади кон’юнктури ринку. Визначено основні блоки показників, за якими оцінюється кон’юнктура та наведено етапи дослідження ринку. У другому розділі здійснено оцінку основних економічних характеристик ринку м’ясної продукції. Визначено цінову кон’юнктуру ринку м’яса та основні тенденції. У пропозиційній частині запропоновано напрями державної політики у сфері регулювання ринкової кон’юнктури, перспективні форми удосконалення економічних взаємовідносин між суб’єктами м’ясопродуктового підкомплексу та здійснені прогнозні розрахунки основних економічних характеристик кон’юнктури ринку м’яса.
This paper explores the theoretical and methodological foundations of the market situation. The main blocks of indicators by which the market is evaluated and the market research stages are identified. The second section assesses the main economic characteristics of the meat market. The price situation of the meat market and the main trends are determined. The proposal part offers directions of state policy in the sphere of regulation of market conditions, perspective forms of improvement of economic relations between the subjects of meat products subcomplex and made predictive calculations of the main economic characteristics of the market of meat market.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10411
Располагается в коллекциях:051 – Економіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Danyluk_YaO_KR_E_2019.pdf350,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет