DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10562

Название: Розробка технології посолу лососевих риб в умовах ТОВ «Ревега» м. Бердичів
Другие названия: Development of technology for salting salmon fish in the conditions of Revega LLC, Berdychiv
Авторы: Котелянець, К.І.
Kotelyanets, К.
Ключевые слова: лососеві
salmon
технологія
technology
посол
ambassador
дозрівання
maturation
якість
quality
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Котелянець К. І. Розробка технології посолу лососевих риб в умовах ТОВ «Ревега» м. Бердичів : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: Обґрунтовано технологічні режими, визначено терміни зберігання готової солоної продукції, доведена економічна ефективність застосування нового методу посолу лососевих видів риби. В процесі досліджень обґрунтована та розроблена технологія низькотемпературного посолу (на прикладі посолу кети, нерки, кижуча і горбуши). Встановлено раціональні пропорції сольового розчину (у відсотках до маси сировини), метод, умови та терміни просолювання, технологічні режими дозрівання, поєднаного із розморожуванням, умови та терміни зберігання.
Technological regimes are substantiated, terms of storage of finished salted products are defined, economic efficiency of application of a new method of salting of salmon species is proved. In the process of research, the technology of low-temperature ambassador was substantiated and developed (on the example of ambassador catfish, sockeye salmon, coho and salmon). Rational proportions of salt solution (as a percentage by weight of raw materials), method, conditions and terms of salting, technological modes of maturation combined with thawing, conditions and terms of storage are established.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10562
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kotelyanets_KI_KR_204_2020.pdf838,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет