DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10564

Название: Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району
Другие названия: Technology of meat processing in FOP "Lashhia LO" Zhytomyr district
Авторы: Каранюк, Н. А.
Karanyuk, N.
Ключевые слова: м’ясо
meat
сировина
raw materials
переробка
processing
технологія
technology
м’ясні консерви
canned meat
свинина тушкована
stewed pork
якість
quality
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Каранюк Н. А. Технологія переробки м’ясної сировини у ФОП «Лашхіа Л.О.» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2020. – 37 с.
Аннотация: Продукція, що випускається ФОП «Лашхіа Л.О.», відповідає нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ та ТУ), яка до кожного виду консервів містить вимоги, що включають перелік стандартів на сировину, рецептури, технологію обробки, виробництво, вимоги до якості продукції, методи дослідження, правила приймання, зберігання та транспортування готової продукції. Загальна вартість продукту знижується за рахунок власної сировини, що впливає на кінцеву ціну товару та дохід від продажу
Products manufactured by FOP «Lashhia L.O» comply with regulatory documentation (DSTU, GOST and TU), which for each type of canned food contains requirements that include a list of standards for raw materials, recipes, processing technology, production, product quality requirements, research methods, rules of acceptance, storage and transportation of finished products. The total cost of the product decreases due to own raw materials, which affects the final price of the product and sales revenue.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10564
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Karanyuk_NA_KR_204_2020.pdf762,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет