DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10726

Название: Удосконалення системи управління якістю продукції в умовах ТОВ «Барви Полісся»
Другие названия: Improvement of the competitiveness management of Ltd. «Colours Polesie»
Авторы: Залужна, О. О.
Zaluzhna, О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність продукції
competitiveness
якість
quality
управління якістю
quality management
контроль якості
quality control
стандартизація
standardization
сертифікація
certification
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Залужна О. О. Удосконалення системи управління якістю продукції в умовах ТОВ «Барви Полісся» : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. менеджменту орагнізацій і адміністрування ; наук. кер. Місевич М. А. – Житомир, 2020. – 31 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та узагальненню теоретико-методичних і науково-практичних аспектів управління якістю продукції, розв'язанню наукового завдання, що виявляється в удосконалені системи управління якістю ТОВ «Барви Полісся». В роботі розкрито сутність якості продукції та особливості його управління. Проведена діагностика економічного стану та фінансовий аналіз діяльності ТОВ «Барви Полісся». Визначено існуючий стан управління якістю продукції підприємства та ефективність управління якістю продукції підприємства, а також розроблено напрями удосконалення управління якістю продукції за рахунок факторів виробництва на підприємствах хлібобулочної галузі.
The qualification work is devoted to the research and generalization of theoretical-methodological and scientific-practical aspects of product quality management, the solution of the scientific problem, which is manifested in improved quality management systems of Ltd. «Colours Polesie». The paper reveals the essence of product quality and features of its management. Conducted economic diagnosis of the status and financial analysis of LLC «Colours Polesie». Defined the status of enterprise quality management and efficiency of enterprise quality management, and developed areas of improvement of quality control at the expense of production factors in enterprises of bakery industry.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10726
Располагается в коллекциях:073 – Менеджмент

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zaluzhna_OO_KR_Men_2020.pdf275,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет