DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11647

Название: Особливості впровадження системи HACCP на м’ясопереробному підприємстві ФОП «Якімець В.І.»
Другие названия: Особенности внедрения системы HACCP на мясоперерабатывающем предприятии ЧП «Якимец В.И.»
Features of implementation of the HACCP system at the meat processing enterprise of FOP «Yakimets V.I.»
Авторы: Дідух, М. І.
Дидух, М. И.
Didukh, М.
Ковальчук, Т. І.
Ковальчук, Т. И.
Kovalchuk, Т.
Трохименко, В. З.
Trohimenko, V.
Ключевые слова: НАССР
якість продукту
качество продукта
product quality
безпечність продукту
безопасность продукта
product safety
простежуваність
прослеживаемость
traceability
Дата публикации: 2020
Издатель: Науково-методичний центр вищої та фахової освіти передвищої освіти
Библиографическое описание: Дідух М. І. Особливості впровадження системи HACCP на м’ясопереробному підприємстві ФОП «Якімець В.І.» / М. І. Дідух, Т. І. Ковальчук, В. З. Трохименко // Впровадження системи HACCP в Україні. Актуальні питання науки і практики : Всеукр. наук.-практ. конф., 24 черв. 2020 р. – К. : Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищої освіти, 2020. – С. 18–22.
Аннотация: Актуальність досліджень. Безпечність харчових продуктів є важливим питанням, нерозривно пов’язаним зі здоров’ям суспільства у всіх країнах світу. За даними Всесвітньої організації здоров’я (ФАО ВООЗ), захворювання, що асоціюються з харчовими продуктами, являють собою надзвичайно складну для вирішення проблему не тільки у країнах, що розвиваються, а й у розвинутих країнах, з огляду на суттєву шкоду для здоров’я людей та значні економічні збитки.
Актуальность исследований. Безопасность пищевых продуктов является важным вопросом, неразрывно связанным со здоровьем общества во всех странах мира. По данным Всемирной организации здравоохранения (ФАО ВОЗ), заболевания, ассоциированные с пищевыми продуктами, представляют собой чрезвычайно сложную для решения проблему не только в развивающихся странах, но и в развитых странах, учитывая существенный вред для здоровья людей и значительные экономические убытки.
Relevance of research. Food safety is an important issue that is inextricably linked to public health in all countries of the world. According to the World Health Organization (WHO), food-related diseases are an extremely difficult problem not only in developing countries but also in developed countries, given the significant health risks people and significant economic losses.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11647
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
NMCVFPO_2020_18-22.pdf352,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет