DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
071 – Облік і оподаткування >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11843

Название: Розробка проекту обліку і аудиту кондитерських виробів у торгівельному підприємстві
Другие названия: Development of the project of the account and audit of confectionery in the trading enterprise
Авторы: Свириденко, В. М.
Svyridenko, V.
Ключевые слова: товари
goods
рух товарів
movement of goods
облік
accounting
товарні запаси
inventories
кондитерські вироби
confectionery
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Свириденко В. М. Розробка проекту обліку і аудиту кондитерських виробів у торгівельному підприємстві : кваліфікаційна робота : спец. 071 «Облік і оподаткування» / Поліський нац. ун-т, каф. бух. обліку, оподаткування та аудиту ; наук. кер. Гайдучок Т. С. – Житомир, 2021. – 32 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота розкриває загальнотеоретичні та методичні положення, й розроблені практичні рекомендації з організації обліку і аудиту кондитерських виробів у торгівельному підприємстві. В роботі обґрунтовано суть товарів та товарних запасів торгівельних підприємств, визначено їх класифікацію. Визначено основні елементи облікової політики щодо товарів, досліджено порядок первинного, синтетичного та аналітичного обліку руху кондитерських виробів як складової частини товарів. Доведено, що кондитерські вироби займають ключові позиції в структурі товарів торгівельного підприємства. Проведені дослідження теоретичних аспектів сприятимуть ефективній побудові обліку й аудиту у діяльності торгівельного підприємства. Наукова новизна дослідження полягає в обґрунтуванні теоретичних положень та розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації облікового процесу формування інформаційних ресурсів для управління рухом кондитерських виробів на підприємствах торгівлі.
Qualification work reveals general theoretical and methodical provisions, and developed practical recommendations for the organization of accounting and auditing of confectionery in a commercial enterprise. The essence of goods and inventories of trade enterprises is substantiated in the work, their classification is determined. The main elements of the accounting policy for goods are determined, the order of primary, synthetic and analytical accounting of the movement of confectionery products as a component of goods is investigated. It is proved that confectionery occupies key positions in the structure of goods of a trading company. The conducted researches of theoretical aspects will promote effective construction of the account and audit in activity of the trading enterprise. The scientific novelty of the study is to substantiate the theoretical provisions and develop practical recommendations for improving the organization of the accounting process of formation of information resources to control the movement of confectionery in trade enterprises.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11843
Располагается в коллекциях:071 – Облік і оподаткування

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Svyrydenko_VM_KR_O_071_2021.docx502,38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет