DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12067

Название: Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси в посівах насіннєвої люцерни
Другие названия: The method of increasing the productivity of green mass in crops of alfalfa seeds
Авторы: Вигера, С. М.
Vigera, S.
Ключевич, М. М.
Kliuchevych, M.
Меженська, Л. О.
Mezhenska, L.
Ключевые слова: люцерна
alfalfa
зелена маса
green mass
підвищення продуктивності
productivity increase
підсів сумішок
sowing of mixes
Issue Date: 10-Sep-2014
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 92923 Україна, МПК А01С 14/00. Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси в посівах насіннєвої люцерни / Вигера С. М., Ключевич М. М., Меженська Л. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун.-т біоресурсів і природокористування України. – № u201403562 ; заявл. 07.04.2014 ; дата публікації 10.09.2014, Бюл. № 17.
Аннотация: Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси у посівах насіннєвої люцерни складається з вирощування люцерни широкорядним способом. В останній рік у другій – третій декаді вересня у межах поля додатково проводиться суцільний підсів сумішок насіння пшениці, тритикале та жита озимих у співвідношенні 1:1:1 та нормою витрати 170 кг/га.
The method of increasing the productivity of green mass in alfalfa seed crops consists of growing alfalfa in a wide row. In the last year, in the second – third decade of September, within the field, a continuous sowing of mixtures of wheat, triticale and winter rye seeds in the ratio of 1:1:1 and a consumption rate of 170 kg/ha.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12067
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
DPUIIV_2014_17_3.pdf136,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2021 Polissia University