DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12560

Название: Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Technology of drinking milk production in the conditions of JSC "Zhytomyr Dairy Plant"
Авторы: Федорчук, Н. А.
Fedorchuck, N.
Ключевые слова: питне молоко
drinking milk
якість
quality
безпечність
safety
жир
fat
білок
protein
густина
density
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Федорчук Н. А. Технологія виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2021. – 36 с.
Аннотация: Найбільш досконалими, цінними в харчовому та біологічному відношенні, серед величезного різноманіття харчових продуктів тваринного походження, являється молоко та молочні продукти. Молоко чи не єдиний харчовий продукт, що здатен забезпечити людський організм всіма необхідними поживними речовинами. Завдяки наявності в молоці білків, жиру, вуглеводів, мінеральних солей та багатоманітних цінних вітамінів, воно володіє високою харчовою цінністю. Молочні продукти є важливою частиною продовольчого життя. Тому молочні продукти є цінним продуктом харчової промисловості.
The most perfect, valuable in nutritional and biological terms, among the huge variety of food products of animal origin, is milk and dairy products. Milk is almost the only food product that can provide the human body with all the necessary nutrients. Due to the presence of proteins, fats, carbohydrates, mineral salts and a variety of valuable vitamins in milk, it has a high nutritional value. Dairy products are an important part of food life. Therefore, dairy products are a valuable product of the food industry.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12560
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Fedorchuck_NA_KR_204_2021.pdf831,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет