DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12789

Название: Оцінка технології виробництва молока в умовах фермерського господарства «Wim Winters» (Голландія)
Другие названия: Evaluation of the technology of milk production in the minds of the farming state "Wim Winters" (Holland)
Авторы: Семенцова, О. В.
Sementsova, O.
Ключевые слова: корови
cows
годівля
feeding
утримання
maintenance
молоко
milk
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Семенцова О. В. Оцінка технології виробництва молока в умовах фермерського господарства «Wim Winters» (Голландія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2022. – 43 с.
Аннотация: Молочне скотарство одна з найважливіших галузей тваринництва. Проте, останнім часом у тваринництві спостерігається занепад, що викликає велику тривогу і стурбованість. Тому визначення стратегії та тактики у розвитку молочного скотарства вимагає серйозного аналізу та практичних рекомендацій з досвіду кращих європейських господарств. На фермі «Wim Winters» (Голландія) утримується 420 голів. Догляд за тваринами здійснює 3 працівники. Корови споживають збалансовані раціони, завдяки чому надої становлять в середньому 22 літри молока на добу з однієї корови з вмістом жиру 5,5-6,5 %. Середнє продуктивне життя корів приблизно 4 лактації. На переробному підприємстві проводять аналіз якості молока і в залежності від жирності і вмісту білка розраховується ціна. Молочне скотарство України має можливості отримувати набагато більше прибутків та впливати на економіку країни.
Dairy cattle breeding is one of the most important creatures of the world. Prote, for the rest of the hour, a snowfall is in store for the creature, which calls for great anxiety and turbulence. Therefore, the strategy and tactics in the development of dairy cattle breeding require a serious analysis and practical recommendations for the sake of the shortest European states. On the farm "Wim Winters" (Holland) 420 animals are killed. Keep an eye on the creatures. Cows maintain a balanced diet, so they need to produce an average of 22 liters of milk per cow with fat content of 5.5-6.5%. The average productive life of cows is approximately 4 lactations. At the processing stage, an analysis of the quality of milk is carried out and in terms of fat content and in place of the protein, the price is paid. The dairy farming of Ukraine has the ability to earn more and more profits and to contribute to the economy of the country.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12789
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sementsova_OV_KR_204_2022.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет