DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12906

Название: Методичні підходи щодо підготовки презентаційних матеріалів у галузі органічного тваринництва
Другие названия: Methodical approaches to the preparation of presentation materials in the field of organic livestock
Авторы: Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Слюсар, М. В.
Slyusar, M.
Ковальчук, І. І.
Kovalchuk, I.
Ключевые слова: органічне землеробство
organic farming
органічне тваринництво
organic livestock
традиційне тваринництво
traditional livestock
Дата публикации: 2020
Издатель: Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти
Библиографическое описание: Ковальчук І. В. Методичні підходи щодо підготовки презентаційних матеріалів у галузі органічного тваринництва / І. В. Ковальчук, М. В. Слюсар, І. І. Ковальчук // Органічне агровиробництво: освіта і наука : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 4 листоп. 2020. – К. : Науково-методичний центр ВФПО, 2020. – С. 215–217.
Аннотация: Органічне землеробство дає відповіді на велику кількість питань і проблем сучасного сільського господарства, розвитку сільських територій, якості продуктів харчування і відповідно здоров’я населення. Як мультифункціональна модель, органічне землеробство має свої економічні, соціальні, екологічні завдання і ґрунтується на місцевих ресурсах, вимагає більше робочої сили порівняно з традиційним сільським господарством, бережливого відношення до довкілля поряд з виробництвом якісних біопродуктів.
Organic farming provides answers to many questions and problems of modern agriculture, rural development, food quality and, accordingly, public health. As a multifunctional model, organic farming has its economic, social, environmental objectives and is based on local resources, requires more labor compared to traditional agriculture, respect for the environment along with the production of quality organic products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12906
ISBN: 978-617-7283-42-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MK_OAVON_2020_215-217.pdf222,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет