DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12955

Название: Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський
Другие названия: Organization of quality control and safety of raw milk in the conditions of PE "Bisquito-Milk" Novograd-Volynsky
Авторы: Здан, О. В.
Zdan, O.
Ключевые слова: якість
quality
молочна сировина
dairy raw materials
титрована кислотність
titratable acidity
ґатунок
grade
первинна обробка
primary processing
сиропридатність
cheese suitability
сичужне зсідання
rennet coagulation
термостійкість
heat resistance
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Здан О. В. Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 37 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо організації контролю якості та безпечності молочної сировини, яка закуповується від приватних присадибних селянських господарств та сільськогосподарських підприємств в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» міста Новоград-Волинський. Досліджено показники якості та безпечності молочної сировини господарств різних форм власності, визначено технологічні властивості молочної сировини, проаналізовано показники якості та безпечності молочної сировини господарств різних форм власності залежно від пори року, встановлено ґатунок молочної сировини від сільськогосподарських підприємств та приватних присадибних селянських господарств.
The qualification work presents the results of research on the organization of quality control and safety of raw milk, which is purchased from private homestead farms and agricultural enterprises in the PE "Bisquito-Milk", Novograd-Volynsky. The indicators of quality and safety of raw milk of farms of different forms of ownership are studied, technological properties of dairy raw materials are determined, indicators of quality and safety of dairy raw materials of farms of different forms of ownership depending on the season are analyzed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12955
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zdan_OV_KR_204_TVPPT_2021.pdf827,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет