DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13141

Название: Розробка та впровадження системи управління безпечністю продукції в ТОВ «ТЕРРА ФУД» м. Біла Церква
Другие названия: Technology of production of sausages for frying and technical re-equipment of the shop of semi-finished products at "TERRA FOOD" LLC, Bila Tserkva
Авторы: Калашніков, Р. В.
Kalashnikov, R.
Ключевые слова: система управління безпечністю харчових продуктів
Food safety management system
система НАССР
HACCP system
критичні точки контролю КТК
critical control points of CPC
план НАССР
HACCP plan
програми-передумови
programs-prerequisites
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Калашніков Р. В. Розробка та впровадження системи управління безпечністю продукції в ТОВ «ТЕРРА ФУД» м. Біла Церква : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2022. – 48 с.
Аннотация: Об’єкт дослідження – система управління безпечністю харчових продуктів ФІЛІЇ «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРА ФУД». Мета роботи – забезпечення безпечності харчової продукції шляхом система управління безпечністю харчових продуктів. В процесі написання роботи було проаналізовано законодавство України щодо якості та безпечності харчових продуктів, основні технологічні процеси виробництва молочних продуктів, ступінь впровадження принципів системи НАССР. Проведено аналіз небезпечних чинників при виробництві молочних продуктів. Визначено критичні контрольні точки з використанням методу «Дерево прийняття рішень». Запроваджено та підтримується план НАССР. Встановлено та впроваджено програми – передумови для сприяння запобіганню та/або зменшенню забруднювальних речовин (охоплюючи небезпечні чинники харчових продуктів) у молочних продуктах.
The object of the research is the food safety management system of the BRANCH Bilotserkivskii dairy plant LLC «TERRA FOOD». The purpose of the work is to ensure the safety of food products through a food safety management system. In the process of writing the work, the legislation of Ukraine regarding the quality and safety of food products, the main technological processes of dairy products production, the degree of implementation of the principles of the HACCP system were analyzed. An analysis of dangerous factors in the production of dairy products was carried out. Critical control points were determined using the "Decision Tree" method. A HACCP plan is implemented and maintained. Prerequisite programs have been established and implemented to promote the prevention and/or reduction of contaminants (including food hazards) in dairy products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13141
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kalashnikov_RV_KR_204_2022.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет