DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13204

Название: Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»
Другие названия: Technological assessment of the quality of meat products using different methods of animals devitalization in the conditions of the FOP (private entrepreneur) "V. I. Yakimets"
Авторы: Васяк, В. Ю.
Vasiak, V.
Ключевые слова: м’ясна сировина
raw meat
якість
quality
безпечність
safety
м’ясні туші
meat carcasses
оглушення
devitalization
забій
slaughter
яловичина
beef
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Васяк В. Ю. Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2022. – 38 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей оглушення великої рогатої худоби і його впливу на якість яловичини в умовах ФОП «Якімець В.І.». Проаналізована система HACCP в умовах ФОП «Якімець В.І.». Проведено порівняльну оцінку якості м’ясної сировини при різних методах оглушення, визначено хімічний склад, а також вади м’яса.
In the qualification work presented results of research on the peculiarities of cattle devitalization and its effect on the quality of beef under the conditions of the “V.I. Yakimets” PE. The HACCP system was analyzed in the conditions of PE ”V.I. Yakimets”. A comparative assessment of the quality of meat materials with different methods of devitalization was carried out, the chemical composition and defects of the meat were determined.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13204
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vasiak_V_KR_204_2022.pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет