DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361

Название: Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
Авторы: Самойлик, Ю. В.
Samoilyk, Yu.
Ключевые слова: якість продукції
безпечність продукції
Дата публикации: 2013
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Самойлик Ю. В. Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 190–193.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_20132_190-193.pdf198,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ