DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1365

Название: Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції
Авторы: Бубела, Т. З.
Воробець, О. В.
Ключевые слова: концепція сталого виробництва
економічне зростання
соціальний розвиток
захист довкілля
збереження біоресурсів
національна екологічна політика
еколого-економічна модель розвитку
Дата публикации: 2014
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Бубела Т. З. Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції / Т. З. Бубела, О. В. Воробець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 130–133.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1365
ISBN: 978-966-655-728-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_2014_130-133.pdf216,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет