DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут тваринництва та ветеринарії >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1530

Название: Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах
Авторы: Славов, В. П.
Вербельчук, С. П.
Вербельчук, Т. В.
Ключевые слова: рибництво
агропромисловий комплекс
продукти харчування
продукти рибництва
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Славов В. П. Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах / В. П. Славов, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 41–44.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1530
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Naukovi_chut_2013_tom_2_41-44.pdf158,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ