DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1767

Название: Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
Авторы: Теленчук, В. С.
Ключевые слова: потенційні ефекти
суб’єкт господарювання
ефективність виробників
продукти харчування
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Теленчук В. С. Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 295–299.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1767
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Naukovi_chut_2013_tom_2_295-299.pdf155,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ