DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1874

Название: Розвиток кооперації в овочепродуктовому підкомплексі
Другие названия: Development of cooperation in the vegetable product subcomplex
Авторы: Лесік, І. М.
Lesik, I.
Issue Date: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Лесік І. М. Розвиток кооперації в овочепродуктовому підкомплексі / І. М. Лесік // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 132–140.
Аннотация: Досліджено сучасний рівень кооперації в агропромисловому комплексі України, рівень якої значно нижчий, ніж у розвинених країнах світу. Визначено роль кооперації у становленні та зміцненні економічних відносин між суб’єктами господарювання. На основі вивчених наукових публікацій відомих вчених сформовано основні напрямки ефективного розвитку овочепродуктового підкомплексу на кооперативних засадах. Зазначено, що впровадження дієвого механізму управління з максимальним використанням регіональних можливостей сприятиме розвитку кооперації.
Описание: The modern level of cooperation in agriculture of Ukraine, a level significantly lower, than in developed countries. The role of cooperation in the establishment and strengthening economic relations between entities. Based on the studied publications known scientists, formed the main directions of development of effective vegetable product sub complex on a cooperative basis. Noted that the introduction of effective management mechanism with maximum use of regional capacity will promote cooperation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1874
Appears in Collections:2012, № 1 (30), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Lesik_I_Development_of_cooperation.pdf226,04 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU