DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1874

Название: Розвиток кооперації в овочепродуктовому підкомплексі
Другие названия: Development of cooperation in the vegetable product subcomplex
Авторы: Лесік, І. М.
Lesik, I.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Лесік І. М. Розвиток кооперації в овочепродуктовому підкомплексі / І. М. Лесік // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 132–140.
Аннотация: Досліджено сучасний рівень кооперації в агропромисловому комплексі України, рівень якої значно нижчий, ніж у розвинених країнах світу. Визначено роль кооперації у становленні та зміцненні економічних відносин між суб’єктами господарювання. На основі вивчених наукових публікацій відомих вчених сформовано основні напрямки ефективного розвитку овочепродуктового підкомплексу на кооперативних засадах. Зазначено, що впровадження дієвого механізму управління з максимальним використанням регіональних можливостей сприятиме розвитку кооперації.
Описание: The modern level of cooperation in agriculture of Ukraine, a level significantly lower, than in developed countries. The role of cooperation in the establishment and strengthening economic relations between entities. Based on the studied publications known scientists, formed the main directions of development of effective vegetable product sub complex on a cooperative basis. Noted that the introduction of effective management mechanism with maximum use of regional capacity will promote cooperation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1874
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lesik_I_Development_of_cooperation.pdf226,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет