DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1886

Название: Співконкуренція як спосіб підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств
Другие названия: Co-competition as the way of increasing the competitiveness of agricultural enterprises
Авторы: Николюк, О. М.
Nykolyuk, O.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Николюк О. М. Співконкуренція як спосіб підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / О. М. Николюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 254–263.
Аннотация: Обґрунтовано, що співконкуренція є одним із способів підвищення конкурентоспроможності виробників сільськогосподарської продукції. Доведено можливість використання методу DEA з метою виявлення потенційних можливостей зміцнення конкурентних позицій сільськогосподарських підприємств. Оцінено потенційні вигоди сільськогосподарських підприємств Поліського регіону Житомирської області від організації взаємовідносин на принципах співконкуренції.
Описание: It has been grounded that co-competition is one of the way to increase the competitiveness of agricultural producers. The opportunity of using method DEA for identification of potential ways of strengthening the competitive positions agricultural enterprises has been proved. The potential benefits of agricultural enterprises of Polissya zone of Zhitomir region from organization of relations on the principles of cocompetition have been estimated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1886
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nikolyuk_O_Co-competition_as_the_way.pdf266,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ