DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (32), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202

Название: Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області
Другие названия: Organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region
Авторы: Косовець, Г. М.
Kosovets, G.
Issue Date: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Косовець Г. М. Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 463–474.
Аннотация: Обґрунтовано організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області. Розраховано економічний ефект від впровадження запропонованої системи заходів щодо розвитку овочівництва в регіоні.
Описание: The organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region have been substantiated. The economic effect of the the proposed system of bases for the development of vegetables production in the region has been calculated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202
Appears in Collections:2012, № 2 (32), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Kosovets_G_Organizational_and_economic_bases.pdf458,28 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU