DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (32), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202

Название: Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області
Другие названия: Organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region
Авторы: Косовець, Г. М.
Kosovets, G.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Косовець Г. М. Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 463–474.
Аннотация: Обґрунтовано організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області. Розраховано економічний ефект від впровадження запропонованої системи заходів щодо розвитку овочівництва в регіоні.
Описание: The organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region have been substantiated. The economic effect of the the proposed system of bases for the development of vegetables production in the region has been calculated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202
Располагается в коллекциях:2012, № 2 (32), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kosovets_G_Organizational_and_economic_bases.pdf458,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ