DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2208

Название: Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області
Авторы: Куровська, Н. О.
Kurovska, N.
Палига, В. Д.
Ключевые слова: хмелярство
хмелепродукція
хмелесировина
пивоварна промисловость
конкурентоспроможність продукції хмелярства
Дата публикации: 2010
Издатель: Житомирський державний університет ім. І. Франка
Библиографическое описание: Куровська Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області / Н. О. Куровська, В. Д. Палига // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 235–238.
Аннотация: Розглянуто умови забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю. Визначено основні фактори, які формують якісні властивості хмелю. Обґрунтовано основні шляхи забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності вітчизняної хмелепродукції.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2208
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
am10_235-238.pdf199,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ