DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи та зоогігієни >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2230

Название: Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
Другие названия: Comparative analysis of quality and safety of poultry raising, which has been grown in the private sector and complex «Agromars»
Авторы: Котелевич, В. А.
Cothelevych, V.
Бурківська, Д. А.
Burkivska, D.
Ключевые слова: якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей
органолептичні і біохімічні показники
м’язова тканина
мікроорганізми
Дата публикации: 2014
Издатель: Ветінформ
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2014. – № 2 (216). − С. 26−28.
Аннотация: Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів за-бою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс». За результатами досліджень м’ясо курей з приватного сектору значно переви-щує за якістю та безпекою м’ясо птиці з комплексу «Агромарс».
Описание: The results of comparative analysis of the quality and safety of products of slaughter poultry reared in the private sector and complex «Agro-mars». According to research chicken from the private sector far exceeds the quality and safety of poultry complex «Agromars».
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2230
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
vetm_2014_2(216)_26-28.pdf5,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ