DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2256

Название: Вплив якості корму на перетравність поживних речовин у свиноматок
Другие названия: Impact on quality feed digestibility of nutrients in sows
Авторы: Андрійчук, В. Ф.
Andriychyk, V.
Ткачук, В. І.
Tkachuk, V.
Ключевые слова: перетравність
digestibility
поживні речовини
nutritious substance
мікотоксини
mykotoxins
обмінний дослід
exchange еxperience
адсорбенти
adsorbents
анальним
analcym
мікособр
мykosorb
Дата публикации: 2012
Издатель: Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН України
Библиографическое описание: Андрійчук В. Ф. Вплив якості корму на перетравність поживних речовин у свиноматок / В. Ф. Андрійчук, В. І. Ткачук // Свинарство. – 2012. – Вип. 61. – С. 108–112.
Аннотация: В статті приведені результати дослідження перетравності поживних речовин раціонів свиноматок при годівлі їх зерновими кормами природно забрудненими мікотоксинами з використанням в раціонах природного мінералу анальцим та мікосорбу. Досліджено, що додавання даних адсорбентів вплинуло на збільшення коефіцієнтів перетравності поживних речовин на 1,3-4,98%.
Описание: In the article the results of digestibility of nutrients sows when feeding them grain foods naturally contaminated with mycotoxins in diets of natural mineral under experiment shows bigger and mikosorbu. Investigated the addition of adsorbents data caused an increase digestibility coefficients of nutrients on 1,3-4,98%.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2256
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Svinarstvo_2012_61_108-112.pdf204,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет