DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2267

Название: Регулятор вакууму доїльного агрегату
Авторы: Грабар, І. Г.
Медведський, О. В.
Бушма, С. В.
Коновалов, О. В.
Ключевые слова: регулятор вакууму
клапан
вакуумна магістраль
сильфон
робоча камера
Дата публикации: 27-Авг-2012
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 99577 України, МПК A01J 7/00. Регулятор вакууму доїльного агрегату / Грабар І. Г., Медведський О. В., Бушма С. В., Коновалов О. В.; заявник і патентовласник Житомирський нац. агроекол. ун-т. – № a 2011 14704 ; заявл. 12.12.2011 ; дата публікації 27.08.2012, Бюл. № 16.
Аннотация: Винахід належить до регулятора вакууму доїльного агрегату, що містить корпус з боковими отворами для підсмоктування повітря і перемичкою, клапанний механізм з клапаном, з'єднаним одним кінцем зі штоком, що мають можливість зворотно-поступального руху відносно сідла, та механізм керування рухом клапана, причому механізм керування рухом клапана виконаний у вигляді встановлених основами на перемичку корпуса зовнішнього та внутрішнього сильфонів з робочими та боковими поверхнями, причому до робочої поверхні внутрішнього сильфона прикріплений шток, а до робочої поверхні зовнішнього сильфона прикріплений виконаний з можливістю взаємодії з корпусом механізм примусової зміни об'єму його робочої камери, крім того зовнішній сильфон виконаний з можливістю створення в його робочій камері розрідження, а внутрішній сильфон виконаний з робочою камерою, постійно сполученою з атмосферою, при цьому в просторі між внутрішнім сильфоном і сідлом клапана розміщений магнітний демпферний механізм. Зазначена конструкція регулятора забезпечує підвищену чутливість регулятора та гасіння коливань клапана.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2267
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
99577-uapatents.pdf378,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет