Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236
|
Название: | Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць |
Другие названия: | The formation and functioning of the foodstuffs market of poultry meat and eggs |
Авторы: | Гуля, Ю. В. Gulya, Yu. |
Issue Date: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Гуля Ю. В. Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць / Ю. В. Гуля // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 150–161. |
Аннотация: | Досліджено кількість та стан розвитку ринків з продажу продовольчих товарів, зокрема продукції птахівництва, інфраструктура продовольчого ринку України, наявність та функціонування суб`єктів господарювання, ресторанних підприємств, існуючих каналів розподілу і мережі підприємств роздрібної торгівлі, забезпеченість збалансованим харчуванням населення країни м`ясом птиці та яйцями. |
Описание: | The paper presents the investigation into the quantity and state of developing foodstuffs markets, poultry farming in particular, the infrastructure of ukraine's foodstuffs market, and availability and funcktioning of economic entities, restaurant entertrises, the existing channels of distribution, wholesale enterprise network, the provision of the population with a balanced consumption of poultry meat. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236 |
Appears in Collections: | 2011, № 1 (28), т. 2
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|