DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/236

Название: Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць
Другие названия: The formation and functioning of the foodstuffs market of poultry meat and eggs
Авторы: Гуля, Ю. В.
Gulya, Yu.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гуля Ю. В. Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць / Ю. В. Гуля // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 150–161.
Аннотация: Досліджено кількість та стан розвитку ринків з продажу продовольчих товарів, зокрема продукції птахівництва, інфраструктура продовольчого ринку України, наявність та функціонування суб`єктів господарювання, ресторанних підприємств, існуючих каналів розподілу і мережі підприємств роздрібної торгівлі, забезпеченість збалансованим харчуванням населення країни м`ясом птиці та яйцями.
Описание: The paper presents the investigation into the quantity and state of developing foodstuffs markets, poultry farming in particular, the infrastructure of ukraine's foodstuffs market, and availability and funcktioning of economic entities, restaurant entertrises, the existing channels of distribution, wholesale enterprise network, the provision of the population with a balanced consumption of poultry meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236
Располагается в коллекциях:2011, № 1 (28), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gulya_Yu_The_formation_and_functioning_of_the_foodstuffs_market.pdf256,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет