DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236

Название: Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць
Другие названия: The formation and functioning of the foodstuffs market of poultry meat and eggs
Авторы: Гуля, Ю. В.
Gulya, Yu.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гуля Ю. В. Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць / Ю. В. Гуля // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 150–161.
Аннотация: Досліджено кількість та стан розвитку ринків з продажу продовольчих товарів, зокрема продукції птахівництва, інфраструктура продовольчого ринку України, наявність та функціонування суб`єктів господарювання, ресторанних підприємств, існуючих каналів розподілу і мережі підприємств роздрібної торгівлі, забезпеченість збалансованим харчуванням населення країни м`ясом птиці та яйцями.
Описание: The paper presents the investigation into the quantity and state of developing foodstuffs markets, poultry farming in particular, the infrastructure of ukraine's foodstuffs market, and availability and funcktioning of economic entities, restaurant entertrises, the existing channels of distribution, wholesale enterprise network, the provision of the population with a balanced consumption of poultry meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236
Appears in Collections:2011, № 1 (28), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Gulya_Yu_The_formation_and_functioning_of_the_foodstuffs_market.pdf256,05 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU