DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2459

Название: Біотехнологічний спосіб поліпшення відтворювальної здатності корів
Другие названия: Biotechnological way to improve the reproductive ability of cows
Авторы: Трохименко, В. З.
Trohimenko, V.
Ключевые слова: біологічно активний препарат «Глютам 1М»
biologically active drug «Glutam 1M»
корови
cow
сухостійний період
dry period
індекс осіменіння
an index of insemination
сервіс-період
service period
відтворювальна здатність
reproductive ability
Дата публикации: 2014
Издатель: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Библиографическое описание: Трохименко В. З. Біотехнологічний спосіб поліпшення відтворювальної здатності корів / В. З. Трохименко // Науковий вісник НУБІП України. Сер. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2014. – Вип. 202. – С. 298–303.
Аннотация: Розроблено біотехнологічний спосіб поліпшення відтворювальної здатності корів за введення їм під час сухостійного періоду біологічно активного препарату «Глютам 1М». Суть методу полягає у введенні коровам під шкіру «Глютаму 1М» упродовж трьох діб, починаючи з 265-ї та 270-ї доби тільності.
Описание: Developed biotechnological way to improve the reproductive ability of cows for putting them in the dry period of the bioactive drug "Glutam 1M". The method consists in introducing cows under the skin "Glutam 1M" within 3 days, starting with the 265 th and 270 th day of gestation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2459
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kiev_NUBIP_2014_202_298-303.pdf132,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ