DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/248

Название: Перехід на хмельов іпрепарати – вимога інноваційної технології пивоваріння
Другие названия: Transition to the hops preparation – requirement of innovative brewing technology
Авторы: Проценко, А. В.
Protsenko, A.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Проценко А. В. Перехід на хмельові препарати – вимога інноваційної технології пивоваріння / А. В. Проценко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 264–270.
Аннотация: Досліджено сучасний стан використання хмелю та продуктів його переробки в пивоварінні, підвищення економічної ефективності виробництва гранульованого хмелю при впровадженні наукових досягнень. Обґрунтовано необхідність переробки українського хмелю на гранули з метою раціонального використання цінних речовин хмелю.
Описание: Scientific researches are devoted to the investigation of the current state of hops and its by-products usage in the brewing process, to the rise of the economic efficiency of production of granulated hops while implementing the scientific achievements. The necessity of the processing of Ukrainian hops into granules with the purpose of rational use of its valuable substances is defined.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/248
Appears in Collections:2011, № 1 (28), т. 2

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Protsenko_A_Transition_to_the_hops_preparation–requirement.pdf217,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU