DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (31), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/270

Название: Біологічні показники грунту під посівами пшениці озимої при застосуванні різних агротехнологій
Другие названия: Biological incides of winter wheat under application of various agricultural technologies
Авторы: Молдован, В. Г.
Moldovan, V.
Вовколуп, Н. В.
Vovkolup, N.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Молдован В. Г. Біологічні показники грунту під посівами пшениці озимої при застосуванні різних агротехнологій / В. Г. Молдован, Н. В. Вовколуп // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 69–75.
Аннотация: Виявлено зміну біологічних показників, зокрема респіраторної активності, нітрифікаційної здатності та деструкції клітковини чорнозему опідзоленого під посівами пшениці озимої у короткоротаційній сівозміні, при застосуванні різних систем удобрення на фоні полицевого та безполицевого обробітків ґрунту. Досліджувані показники біологічної активності порівнюються з відповідними показниками еталонного ґрунту, в якому відбивається вплив лише природних факторів, а вплив антропогенного фактору повністю виключений.
Описание: The paper presents the changes of biological incides such as soil respiration, nitrification capacity and destruction of podzolic chernozem cellulose under fall seeding during short-term crop rotation when applying various systems of fertilizing against the background of the moldboard and nonmoldboard soil cultivation. The biological activity indices of sdanrt soil which reflects only natural factors effect when the anthropogenous factor is absent completely.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/270
Располагается в коллекциях:2012, № 2 (31), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Biological_incides_of_winter_wheat_under_application.pdf407,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет