DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2009, № 1 (24) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2872

Название: Динаміка хімічного складу зеленої маси конюшини лучної залежно від впливу основного обробітку ґрунту та систем удобрення
Другие названия: The effects of the basic soil cultivation and fertilization systems on the dynamics of the chemical composition of the red clover green mass
Авторы: Стоцька, С. В.
Stotska, S.
Ключевые слова: конюшина лучна
обробіток грунту
системи удобрення
Дата публикации: 2009
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Стоцька С. В. Динаміка хімічного складу зеленої маси конюшини лучної залежно від впливу основного обробітку ґрунту та систем удобрення / С. В. Стоцька // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 1. – С. 307–312.
Аннотация: На основі проведених досліджень висвітлено результати біохімічного аналізу конюшини лучної залежно від систем удобрення та способів основного обробітку ґрунту. Встановлено, що травостій конюшини лучної у фазі бутонізації та початку цвітіння відрізнявся найвищим вмістом протеїну, жиру та БЕР. Якість зеленої маси була кращою у другому укосі за всіма фазами росту та розвитку. Оптимальний обробіток ґрунту – плоскорізний, а система удобрення органо-мінеральна.
Описание: On the basis of the investigations conducted the results of the biochemical analysis of red clover depending on the fertilization systems and basic soil cultivation methods are highlighted. It has been established that the red clover stand during budding and initial blossom is notable for the highest protein, fat and bezot extractive substance content. The quality of green mass was better during the second cutting as concerns the indices of all growth and development phases. The optimum soil cultivation method and the system of fertilization were those of subsurface cultivation and organic and mineral system respectively.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2872
Располагается в коллекциях:2009, № 1 (24)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2009_1_307-312.pdf326,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ