DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (31), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/288

Название: Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання
Другие названия: The dinamics of sugars and organic acids composition in pears foetus while long-term storing
Авторы: Гапріндашвілі, Н. А.
Gaprindashvili, N.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гапріндашвілі Н. А. Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 91–95.
Аннотация: Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше.
Описание: The effect of after crop treatment with preparations of natural origin on the sugars and acids changes in pears foetus while storing them was being investigated. It has been substantiated that pears foetus treatment with antioxidantic preparations before putting them for conservation lowers the speed of oxidation – regenerational processed and thus promotes the most effective reduction of sugars spending during a long-term period of storing. The inner reserve of energetic substracts while using antioxidants can be kept longer.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/288
Располагается в коллекциях:2012, № 2 (31), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gaprindashvili_N_The_dinamics_of_sugars.pdf452,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет