DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки і підприємництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2931

Название: Інновації як фактор підвищення ефективності виробництва зерна
Другие названия: Innovation as a factor of increasing the efficiency of grain production
Авторы: Ткачук, В. І.
Tkachuk, V.
Ключевые слова: зернові культури
grain crops
сільське господарство
agriculture
інноваційні технології
innovative technology
ефективність виробництва
production efficiency
структура посівних площ
structure of area under crops
Дата публикации: 2014
Издатель: Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Библиографическое описание: Ткачук В. І. Інновації як фактор підвищення ефективності виробництва зерна [Електронний ресурс] / В. І. Ткачук // Ефективна економіка : електрон. журн. – 2014. – № 2. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2727. – Перевірено: 03.04.2015.
Аннотация: В статті обґрунтовано необхідність переходу виробництва зерна на інноваційний шлях розвитку, розкрито значні резерви галузі, визначено напрями застосування інноваційних технологій. Це дасть можливість в найкоротші строки досягти поставлених задач.
Описание: The paper substantiates the necessity of grain production transition to the innovative way of development. Great reserves of the industry have been revealed. The directions of applying innovative technologies have been determined. That will make it possible to solve the problems specified within the shortest period of time.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2931
ISBN: 2307-2105
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
EFEKT_EKONOM_2014_2.pdf234,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ