DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі тварин та технології кормів >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2956

Название: Перетравність поживних речовин у індичок, що споживали в раціоні алунітове борошно
Другие названия: Digestability of nutrients in turkeys fed with the alunite flour in the ration
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Туманов, В. В.
Tumanov, V.
Ключевые слова: індики
turkeys
алуніт
alnite
раціон
ration
перетравність
digestability
поживні речовини
nutrients
Дата публикации: 2010
Издатель: Вінницький національний аграрний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Перетравність поживних речовин у індичок, що споживали в раціоні алунітове борошно / В. А. Бурлака, В. В. Туманов // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2010. – № 3 (43). – С. 7–9.
Аннотация: Наводяться результати визначення ефективності перетравності основних речовин корму індичками у віці 200-210 діб при додатковому введені в їх раціон алунітового борошна у кількості 5-6-7 та 8 г на голову на добу. При цьому збільшується перетравність протеїну на 0,9; 1,9; 2,2 та 3,5%, жиру на 2,5-6,6%; клітковини на 0,6-3,4%.
Описание: The results for determination of the efficient digestability of the main substances in the fodder by the turkeys of 200–210 days of age while introducing alunite flour in terms of 5, 6, 7 and 8 gr. per head per day in the ration are presented. This permits to increase protein digestability to 0.9, 1.9, 2.2 and 3.5 per cent; fat digestability to 2.5–6.6 per cent; fiber digestability to 0.6–3.4 per cent.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2956
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ZnpVSAU_ 2010_3_ 7–9.pdf273,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ