DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 2 (31), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/297

Название: Визначення оптимальних параметрів установки для введення рідкої жиромісткої добавки в комбікорм
Другие названия: The determination of optimal parameters of the plant for introducing a liquid fat-containing additive to mixed fodder
Авторы: Деркач, К. М.
Derkach, K.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Деркач К. М. Визначення оптимальних параметрів установки для введення рідкої жиромісткої добавки в комбікорм / К. М. Деркач // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 241–246.
Аннотация: Визначено оптимальні параметри гвинтового змішувача установки для введення рідкої жиромісткої добавки в розсипний комбікорм. Крок Т спіралі робочого органа гвинтового змішувача знаходиться в межах (0,8…1)D. Діаметр D спіралі знаходиться в межах 65…80 мм. коефіцієнт заповнення Кз робочого органа знаходиться в межах 0,3…0,5. Коефіцієнт неоднорідності v суміші знаходиться в межах 4…5 %.
Описание: The optimal parameters of the screw mixer of the plant for introducing a liquid fat-containing additive to disintegrated mixed fodder have been determined. The circumferential pitch of the screw mixer’s operating member spiral is within the limits of 0.8 - 1 D. The diameter D of the spiral is within the limits of 65-80 mm. The space factor (Kз) of the operating number is within the limits of 0,3 – 0.5. The mixture coefficient of heterogeneity is within the limits of 4-5 %.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/297
Располагается в коллекциях:2012, № 2 (31), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Derkach_K_The_determination_of_optimal_parameters.pdf436,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ