DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3038

Название: Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі
Авторы: Якобчук, В. П.
Yakobchuk, V.
Кравець, І. В.
Kravets, I.
Ключевые слова: конкурентоспроможність виробництва
свинарство
інноваційні засади
сільськогосподарські підприємства
свиноферми
Дата публикации: 2009
Издатель: Таврійський державний агротехнологічний університет; Люкс
Библиографическое описание: Якобчук В. П. Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі / В. П. Якобчук, І. В. Кравець / Зб. наук. пр. Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. Сер. Екон. науки. – 2009. – № 7. – С. 299–303.
Аннотация: Розглянуто динамічні зміни в структурі виробництва свинини, виявлено щорічне зростання частки підприємств в загальній кількості виробників даної продукції. Визначено рівень конкурентоспроможності підприємств галузі свинарства. Запропоновано інноваційні шляхи поетапного формування конкурентоспроможного виробництва свинини.
Описание: The dynamic changes are considered in the pork production pattern, the annual increase of enterprises share in the general amount of pork producers was found out. The level of competitiveness of the pig production enterprises is certain. The innovative ways of the stage-bystage forming of competitive production of pork are offered.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3038
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zb._nauk._pr._TDAU_2009_7_299-303.pdf159,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ