DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки і підприємництва >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3167

Название: Загальна продуктивність факторів кормовиробництва та чинники її зростання
Другие названия: The general efficiency of factors of fodder production from agricultural raw materials and the reasons of its increase
Авторы: Павловська, Л. Д.
Pavlovska, L.
Грабчук, І. Ф.
Grabchuk, I.
Ключевые слова: метод DEA
DEA method
продуктивність факторів кормовиробництва
productivity of the factors of fodder production
індекс Малмквіста
index Malmkvista
ефективність кормовиробництва
fodder production efficiency
технологічна зміна
technological change
Issue Date: 2010
Издатель: Житомирський державний університет ім. Івана Франка
Библиографическое описание: Павловська Л. Д. Загальна продуктивність факторів кормовиробництва та чинники її зростання [Електронний ресурс] / Л. Д Павловська, І. Ф. Грабчук // Економіка. Управління. Інновації : електрон. журн. – 2010. – № 2 (4). – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2010_2_32.pdf. – Перевірено: 21.12.2015.
Аннотация: Здійснено аналіз загальної продуктивності факторів кормовиробництва за методом DEA у сільськогосподарських підприємствах Житомирської області. Визначено сучасні проблеми її функціонування та обгрунтовано напрями щодо їх вирішення.
Описание: The paper analyzes the total productivity of the factors of fodder production according to DEA method at Zhitomir oblast agricultural enterprises. The author covers the main problems of its functioning and substantiates the ways for solving them.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3167
ISSN: 2410-3748
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
nbuv_2010_2_10.pdf211,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU