DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту організацій і адміністрування ім. М. П. Поліщука >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3175

Название: Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості
Другие названия: Managing intellectual component of the innovation potential in the implementation of technological innovations at the enterprises of food industry
Авторы: Осовська, Г. В.
Osovska, G.
Фещенко, А. О.
Feshhenko, A.
Ключевые слова: інновації
технологічні інновації
харчова промисловість
інтелектуальна власність
підприємницька діяльність
інноваційний потенціал
Дата публикации: 2015
Издатель: Подільський державний аграрно-технічний університет; Хмельницький економічний університет; Інститут економіки, технологій і підприємництва; Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України; Тайп
Библиографическое описание: Осовська Г. В. Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. – 2015. – № 3 (58). – С. 54–60.
Аннотация: Метою статті є дослідження комплексу управлінських рішень, що приймаються в процесі управління патентним портфелем, а також встановленні чинників, які зумовлюють прийняття певного рішення з переліку доступних альтернатив.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3175
ISSN: 2309-1533
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IE_2015_3-58_54-60.pdf148,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ