DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/320

Название: Якість та безпека молока, отриманого від корів у дослідному господарстві «Городецьке» Володимирецького району Рівненської області
Другие названия: The quality and safety of milk obtained from cows on Gorodetske experimental farm (Volodymyrets district, Rivne region)
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
Мартинюк, В. Ф.
Martynyuk, V.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Якість та безпека молока, отриманого від корів у дослідному господарстві «Городецьке» Володимирецького району Рівненської області / В. А. Котелевич, В. Ф. Мартинюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 307–313.
Аннотация: Ретельний догляд за вим’ям корів і обробка 1 %-им розчином хлораміна Б зменшує кількість мікроорганізмів в 1 см3 молока на 29–96 %, фільтрування через лавсанові фільтри – на 81,9 %, а обробка 1 %-им розчином дезмолу (55–56° С) і полоскання гарячою водою – на 86,2–90,5 %. Систематичний контроль за кількістю соматичних клітин в молоці дає можливість своєчасно діагностувати мастити та попередити надходження шкідливого молока на молокозаводи.
Описание: A thorough udder care of caws and its treatment with 1% solution of B chloramine results in the reduction of microorganism quantity per 1 sm3 of milk by 96 %, with milk filtration through lavsan filters by 81,9 %, with 1% solution of desmol (under 55–56 °C) and hot water rinsing – by 86,2–90,5 %. The systematic control of quality of somatic cells in milk makes is possible to timely diagnosticate mastites and prevent the use hazardous milk by milk-processing plants.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/320
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_quality_and_safety_of_milk_obtained.pdf451,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ