DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Лісового господарства >
Кафедра екології лісу та безпеки життєдіяльності >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3200

Название: Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області
Другие названия: The peculiarities of forming the doses of the internal irradiation of the population residing in Narodychy district critical settlements Zhytomyr region
Формирование доз внутреннего облучения населения при потреблении продуктов питания в критических населенных пунктах Народицкого района Житомирской области
Авторы: Романчук, Л. Д.
Romanchuk, L.
Ключевые слова: стронцій-90
strontium-90
цезій-137
cesium-137
доза опромінення
dose
продукти харчування
food
Issue Date: 2011
Издатель: Білоцерківський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Романчук Л. Д. Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області / Л. Д. Романчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2011. – Вип. 5 (82). – С. 45–50.
Аннотация: Представлені результати досліджень на вміст цезію-137 в продуктах харчування людей, які мешкають на забруднених радіонуклідами територіях та їх вплив на формування доз внутрішнього опромінення.
Описание: The paper present the results of the investigation into the l17Cs content in the food of people residing on radioeontaminated territories'and it’s effects on the formation of the internal irradiation doses.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3200
ISSN: 2310-9289
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
TVPPT_2011_5(82)_45-50.pdf317,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU