DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3468

Название: Причини подорожчання яловичини на ринку України
Другие названия: The reasons for higher prices of beef in Ukraine
Авторы: Славов, В. П.
Slavov, V.
Шубенко, О. І.
Shubenko, O.
Біденко, В. М.
Bidenko, V.
Шуст, П. Д.
Shust, P.
Ключевые слова: переробка м’яса
meat processing
ціна м’ясної сировини
the price of meat raw materials
собівартість
cost
Дата публикации: 2013
Издатель: Національне об’єднання по племінній справі у тваринництві «Укрплемоб’єднання»; Паралель
Библиографическое описание: Причини подорожчання яловичини на ринку України / В. П. Славов, О. І. Шубенко, В. М. Біденко, П. Д. Шуст // Тваринництво України. – 2013. – № 1-2. – С. 2–5.
Аннотация: Проаналізовано виробництво яловичини і свинини та ціни, які склалися на м'ясо. Обґрунтовано можливі шляхи нарощування виробництва яловичини на прикладі господарств Житомирської області.
Описание: Analyzed the production of beef and pork and the prices prevailing on the meat. Grounded possible ways to increase beef production on the example of farms in Zhytomyr region.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3468
ISSN: 0321-1525
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
TvUkr_2013_1-2_2-5_ prihini podoroghanna.pdf432,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ