DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3469

Название: Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів
Другие названия: Estimated amount, quality and value of harvested milk depending on the source of supply and seasonal factors
Авторы: Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Барановська, В. А.
Baranovska, V.
Селезньова, О. А.
Selezneva, E.
Ключевые слова: молоко
milk
скотарство
cattle
сировина
raw materials
постачання
supplies
закупівля
purchasing
білок
protein
жир
fat
переробка
processing
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2014
Издатель: Сумський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Ковальчук І. В. Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів / І. В. Ковальчук, В. А. Барановська, О. А. Селезньова // Вісн. Сумського нац. аграр. у-ту. Сер. Тваринництво. – 2014. – Вип. 2/2 (25). – С. 180–183.
Аннотация: В статті наданий аналіз якості та закупівельних цін на молоко вироблене у різних технологічних умовах в залежності від сезону року. Встановлено пік заготівель молока, сезонні коливання цін, якість молока в залежності від товаровиробника.
Описание: This article provides analysis of quality and purchase prices for milk produced in different technological conditions, depending on the season. Established peak milk procurement, seasonal fluctuations in prices, the quality of milk, depending on the commodity.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3469
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Visnuk_SNAU_2-2_25_2014_180-183.pdf386,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ