DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3470

Название: Формування ринкової ціни продукції переробки молока
Другие названия: Formation of the market price of milk products processing
Авторы: Коваленко, О. В.
Kovalenko, O.
Славов, В. П.
Slavov, V.
Шубенко, О. І.
Shubenko, O.
Ключевые слова: переробка молока
milk processing
ціна молочної сировини
price of raw milk
собівартість
cost
Дата публикации: 2013
Издатель: Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»; Луганський національний аграрний університет; Миколаївський національний аграрний університет; Сумський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Коваленко О. В. Формування ринкової ціни продукції переробки молока / О. В. Коваленко, В. П. Славов, О. І. Шубенко // Економіка АПК. – 2013. – № 7. – С. 22–28.
Аннотация: Розглянуто кон’юнктуру ринку та сучасний механізм формування ринкових цін молочної продукції, обґрунтувати необхідність удосконалення механізму ціноутворення в технологічному ланцюгу від виробництва до одержання кінцевої продукції переробки молока.
Описание: We consider the current market conditions and the mechanism of formation of market prices of dairy products, justify the need to improve the pricing mechanism in the technological chain from production to receiving the final product of milk processing.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3470
ISSN: 2221-1055
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ekonomika APK_2013_7_22-28.pdf408,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ