DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/350

Название: Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса
Другие названия: Synthetic chelates under broiler meat production
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Сукненко, Т. М.
Suknenko, T.
Чудак, Р. А.
Chudak, R.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса / В. А. Бурлака, Т. М. Сукненко, Р. А. Чудак // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 163–168.
Аннотация: У статті розкриваються питання впливу хелатних комплексів при виробництві бройлерного м’яса. В результаті проведеного науково-господарського досліду було встановлено, що при згодовуванні хелатно-мінеральних комплексів курчата-бройлери дослідних груп мали кращі забійні якості та збільшення забійного виходу кожної тушки на 40–136 та 150 грамів.
Описание: The paper generalizes tlu research and economic experience with broiler chickens fed with chelate and mineral complexes and their effect on the slaughter qualities and on the increase of slaughter per carcass by 40-136 and 150 grams.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/350
Appears in Collections:Статті
2011, № 2 (29), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Synthetic_chelates_under_broiler_meat_production.pdf186,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU