DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/351

Название: Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми
Другие названия: Safety and sanitary guality of meat of snail’s bept under the conditions of lange-scale farms
Авторы: Шевчук, В. Ф.
Shevchuk, V.
Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Кривий, М. М.
Kryvy, M.
Мамченко, В. Ю.
Mamchenko, V.
Issue Date: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми / В. Ф. Шевчук, В. А. Бурлака, М. М. Кривий, В. Ю. Мамченко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 158–163.
Аннотация: У статті розкриваються питання вирощування слимака виноградного роду Helix в умовах промислової ферми з використанням концентрованих кормів та останніх новітніх прийомів технології, їх вплив на безпеку продуктів та санітарно-гігієнічні показники м’яса.
Описание: The paper covers the problems of raising edible snails of Helix family under the conditions of large-scale farins with the use of concentrates and new latest techniques, as well as the problems related to their effects on the produce safety and sanitary and hygienic indices of meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/351
Appears in Collections:Статті
2011, № 2 (29), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Safety_and_sanitary_guality.pdf227,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ZNAEU