DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту організацій і адміністрування ім. М. П. Поліщука >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3536

Название: Оцінка передумов і факторів виникнення цінового ризику у діяльності сільськогосподарських підприємств
Авторы: Бездітко, О. Є.
Bezditko, O.
Ключевые слова: аграрний сектор
собівартість
ціноутворення
ціновий ризик
еквівалентна ціна
диспаритет цін
Дата публикации: 2011
Издатель: Хмельницький національний університет
Библиографическое описание: Бездітко О. Є. Оцінка передумов і факторів виникнення цінового ризику у діяльності сільськогосподарських підприємств / О. Є. Бездітко // Вісник Хмельницького національного університету. Сер. Економічні науки. – 2011. – № 5, т. 4 – С. 185–188.
Аннотация: Досліджено коливання цін на основні види сільськогосподарської продукції на території Житомирської області. Акцентовано на сутності цінового ризику, визначено та охарактеризовано рівні управління ним. Оцінено стан державного регулювання цінового ризику сільськогосподарських підприємств.
Описание: The assessment of the prereguisites and factors of the price risk origin in the activities offarm enterprises. The paper presents the investigation into the fluctuation of prices for the main types offarm produce on the territory of Zhytomyr oblast. Special emphasis is laid on the essense of price risr, the levels of managing it are specified and characterized. The states of the state regulation of the farm enterprise price risk is evaluated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3536
ISSN: 2307-5740
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VHMU_2011_5_4_185-188.pdf415,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ