DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/354

Название: Біохімічні та морфологічні показники крові молодняку свиней при згодовуванні комбінованих силосів
Другие названия: Biochemical and morphological indices of young pigs fed with combined silages
Авторы: Славов, В. П.
Slavov, V.
Васильєв, Р. О.
Vasyliev, R.
Кривий, М. М.
Kryvy, M.
Степаненко, В. М.
Stepanenko, V.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Біохімічні та морфологічні показники крові молодняку свиней при згодовуванні комбінованих силосів / В. П. Славов, Р. О. Васильєв, М. М. Кривий, В. М. Степаненко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 138–143.
Аннотация: Вивчено вплив комбінованих силосів, виготовлених на основі зеленої маси амаранту, на вміст у крові молодняку свиней на відгодівлі еритроцитів, лейкоцитів, гемоглобіну, загального білка, альбумінів та глобулінів. Використання в раціонах молодняку свиней високопоживних комбінованих силосів у межах 55–75 % від загальної поживності сприяло збільшенню в крові морфологічних та біохімічних показників.
Описание: The paper presents the investigation into the effects of combined silages containing green mass of amaranth on the content of erythrocytes, leucocytes, hemoglobin, common protein, albumin and globulin in the blood of fattening young pigs. The use of highly nutritious combined silage within the limits of 55-75 % in the diet of young pigs results in the increase of morphological and biological indices.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/354
Располагается в коллекциях:2011, № 2 (29), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Biochemical_and_morphological_indices.pdf226,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ