DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/355

Название: Результати різних варіантів племінного підбору в заводському стаді української чорно-рябої молочної породи
Другие названия: The results of different ways of selection in the herd of Ukrainian Black-and-White dairy breed
Авторы: Пелехатий, М. С.
Pelekhaty, N.
Кучер, Д. М.
Kucher, D.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Пелехатий М. С. Результати різних варіантів племінного підбору в заводському стаді української чорно-рябої молочної породи / М. С. Пелехатий, Д. М. Кучер // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 128–137.
Аннотация: За інформацією про племінне і продуктивне використання 688 корів-первісток української чорно-рябої молочної породи племзаводу ПАФ «Єрчики» Житомирської області проведено за молочною продуктивністю і відтворною здатністю дослідження ефективності використання при підборі батьківських пар різних форм і типів інбридингу на фоні неспорідненого розведення. За кількістю спільних предків найефективнішим є комплексний інбридинг, за рівнем гомозиготності – помірний і віддалений.
Описание: The efficiency of various forms and types of inbreeding by cows dairy productivity and reproduction ability whole choosing parental couples compared with undkindred breeding has been investigated according to the data about pedigree and productive ability of 688 first calvers of Ukrainian Black-and-White dairy breed on the private farm “Yerchyky”, Zhytomyr region.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/355
Располагается в коллекциях:2011, № 2 (29), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_results_of_different_ways.pdf274,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2017 ЖНАЭУ